Profil & Tryck

From the Blog

Bli en riktig lagerninja med ett eget entresol

Du kan bli vad du vill med ett entresol i ditt lager! Förmodligen vill du bli en mer effektiv företagare som utnyttjar lokalerna maximalt. Men allt är möjligt.

Natten faller på och skuggorna blir långa inne i lagerlokalen. En ensam hämnare klättrar på takstolarna och spanar på skurkarna där nere. Plötsligt svingar sig hämnaren från balkarna och hoppar mellan våningarna. Skurkarna hann aldrig ens se vad som kom efter dem. De flyr för livet och hämnaren räddar dagen igen.

Nej, det är förmodligen inte riktigt så det går till i ditt lager. Det är dock lätt att bli inspirerad och drömma sig bort när man ser ett välkonstruerat entresol. Stadiga trappor och våningsplan bildar ett eget hus inuti lagret. Hyllorna blir överskådliga och man kan se ut över hela lokalen.

Dansbana, klätterställning eller hyllplan – allt går att ordna med entresol

Med ett entresol blir golvytan i ditt lager frigjord och kan användas för annat. Du kan till exempel installera ett dansgolv eller en landhockeybana. Förmodligen vill du dock utnyttja ytan för lagerhållning eller annan mer nyttig verksamhet. Det går utmärkt att möblera under ett entresol, eftersom ställningen är mycket stabil.

Om du vill bygga en klätterbana är ett entresol perfekt för dig. Du kan låtsas vara en ninja efter stängning eller bara träna dig inför sommarens semesteräventyr i Alperna. Det går givetvis bra att använda ditt entresol för att skaffa mer lagerutrymme också. Alla får göra som de vill med sitt entresol.