Profil & Tryck

From the Blog

Bokföring för den som behöver i Stockholm

För många företagare i Stockholm är det inte alltid tid som fattas för att göra bokföring. Många är inte alls intresserade och har därför inte heller kunskapen.

Anna älskade varje minut av tiden som egen företagare. Riktigt sant var det nog inte trots allt. För bokföring och allt som hade med papper att göra var mer ett ont måste. Hon kunde för sitt liv inte förstå varför hon måste kunna alla krångliga regler för att kunna sälja sina egentillverkade smycken.

I början hade hon haft det som en hobby. Men med tiden hade beställningarna ökat och hon var tvungen att starta företag då hon fick in för mycket pengar på sin verksamhet. Ett angenämt bekymmer kan man tycka. Men bokföringen tog så mycket tid att hon nu börjat tappa lusten att skapa.

Hjälp med bokföring i Stockholm

På grund av sin okunskap hade bokföringen tagit mycket tid från själva skapandet. Var det värt det, hade hon sagt till en vän. Denne hade blivit förtvivlad då hon visste hur mycket smyckena betydde för både henne och kunderna. Kunde hon inte ta hjälp med bokföring i Stockholm? Tanken hade inte ens slagit Anna.

Hon började söka svaret och hittade en bokföringsbyrå som hon gillade. Efter ett möte förundrades hon över varför hon inte gjort detta tidigare. Hur kunde hon ha undgått att det fanns hjälp. Plötsligt fanns massor av tid och en ny kollektion började ta form. Kreativiteten var tillbaka igen och det kändes underbart.