Profil & Tryck

From the Blog

Därför ska du som frilansar anlita en redovisningsbyrå i Stockholm

Att lägga över bokföring och ekonomi på en redovisningsbyrå i Stockholm minimerar stressen för dig som är frilansare. Fokusera på det du kan bäst istället.

Du som arbetar som frilans i de kreativa branscherna bör hålla dig till det du kan bäst. Och det är sannolikt inte bokföring. Vad gäller ekonomi och bokföring är nämligen “kreativ” inte nödvändigtvis ett positivt laddat ord. Här gäller ordning och reda.

En redovisningsbyrå kan hjälpa dig med att hålla koll på ekonomin och se till att alla papper är i ordning. Säkert känner du som är frilans och företagare en viss stress över att få ihop ekonomin. I en tävlingsinriktad storstad som Stockholm behöver du lägga all din tid på att slutföra uppdrag och jaga nya.

Så hittar du bäst redovisningsbyrå i Stockholm

Att hitta en bra redovisningsfirma i Stockholm kan kännas som en utmaning. Huvudstaden är full av revisorer som alla marknadsför sig som den bästa för just din bransch. Släng ut lite krokar bland dina frilanskollegor, och välj en revisor som många talar gott om. Se till att de referenser du får är relativt samtida, mycket kan hända på några år.

När du väl fått en bra redovisningsbyrå på plats kan du luta dig tillbaka. Nu behöver du bara hålla koll på att lämna in dina kvitton, resten sköter proffsen. Säkert kommer denna avslappnade tillvaro ge ditt företag en extra skjuts, nu när du kan ge din kärnverksamhet det fokus den förtjänar.