Profil & Tryck

From the Blog

Fasadvepa syns långt och länge

Ett mycket effektivt och förhållandevis billigt sätt att synas är att sätta upp en fasadvepa. Har man en egen fastighet kan man täcka in hela byggnaden, annars kan man hyra in sig på en plats.

En fasadvepa är tillverkad av ett rörligt och lätt material som gör att den går att hänga upp på de flesta ställen och den kan lätt formas efter en byggnad. Rörligheten i det lätta materialet har också den effekten att det drar uppmärksamheten till sig. Ett rörligt budskap syns bäst.

Har man en industribyggnad, ett stort kontor eller någon annan stor yta så är det slöseri att inte använda den till utomhusreklam. Tar man kontakt med ett företag som arbetar med utomhusreklam så får man de idéer och den hjälp som behövs för att använda ytan på bästa sätt.

Att få hjälp med design, placering och format på en fasadvepa

Det finns många anledningar till att fasadvepan är så uppskattad. Den förmedlar ett reklambudskap dygnet runt, året om och den tål vädrets nycker. En fasadvepa kan också hjälpa till att dölja fula byggställningar under en renovering eller fungera som skydd för en tillfälligt uppställd arbetsplats.

Fasadvepor kan tillverkas i ett halvgenomskinligt material som gör att de kan sättas upp på kontorsbyggnader där man behöver kunna se ut och få in dagsljus.

Har man inte egen yta till fasadvepan, så har företag som arbetar med utomhusreklam attraktiva reklamytor där man kan hyra in sig. De har erfarenhet och hjälper gärna till med design och placering av en attraktiv vepa.