Profil & Tryck

From the Blog

Flyttstädning när bostaden i Stockholm ska lämnas

Flyttstädning är ett måste när man flyttar till, från eller inom Stockholm. Det är förstås mycket annat att fixa med en flytt, så städningen lejer man gärna ut.

Att man aldrig blir färdig med städningen, tänkte Nora. När man var klar i ena änden av bostaden så hade det redan hunnit bli ostädat i andra änden. Alltid fanns det något som behövde göras. Och tiden verkade aldrig räcka till. Det var ju inte bara den vanliga veckostädningen som alltid hängde över en. Det skulle putsas fönster och städas i garaget, och träaltanen skulle behöva sig en omgång den också.

Frågan var i och för sig hur pass lönt det var att lägga tid och kraft på att städa just nu. Det var bara en dryg månad kvar tills familjen skulle flytta till nytt boende i andra änden av Stockholm. Och hon hade redan bokat in flyttstäd.

Flyttstädning fick nån annan göra

Att anlita en städfirma för flyttstädningen var något som Nora inte tvekat det minsta över att göra. Det verkligen något som kändes värt pengarna. Det var hur mycket som helst att göra inför flytten ändå. Och hon visste hur noga det var med flyttstädning. Det skulle städas in i minsta vrå och resultatet måste klara en besiktning.

Garaget och altanen var förstås inget som städfirman normalt tog. Nora bestämde sig för att sätta maken på att fixa det. Sen skulle det bli underbart skönt att flytta in i en ny bostad som var städad ända in i grunden. Hon längtade tills de var på plats.