Profil & Tryck

From the Blog

Neonskyltar med ny LED-teknik

Många minns neonskyltar från sin barndom och det är svårt att slå känslan hos en riktig neonskylt. Du har säkert sett något gammalt foto från staden förr i tiden med mängder av neonskyltar.

Hur går dina tankar när du hör ordet neonskylt? Du kanske börjar tänka på Las Vegas eller en neonskylt utanför en pub med lysande och snirkliga bokstäver. Det kanske låter märkligt men det finns faktiskt en kyrkogård för neonskyltar. Det är egentligen ett museum som kallas för Neon Boneyard och ligger strax utanför The Strip i Las Vegas. Där kan du beskåda gamla kända skyltar från bland annat Stardust, Caesars Palace och Golden Nugget. I dag finns det företag som tillverkar riktiga gammaldags neonskyltar fast med LED-ljus istället för neon. Är du ute efter en häftig neonskylt kan det vara ett bra alternativ för dig.

Neonskyltar som drivs med LED-teknik

Tidigare var neonskyltar väldigt populära och hängde utanför caféer, pubar, restauranger med mera. Dessa skyltar är lite känsliga med sina glasrör och kräver en hel del ström för att drivas. Nu finns det skyltar som ser ut som en klassisk neonskylt med slingrande rör i lysande stark färg. Men istället för neon drivs skyltarna med LED-teknik. Med denna moderna teknik går det att få mycket ljusstarka skyltar utan att förbruka stor mängd ström. Du kan få en skylt designad efter dina önskemål med en härlig retrolook fast med mindre miljöbealstning. Ingen dålig idé, eller hur? Är du sugen på en neonskylt till din verksamhet, beställ en redan idag!