Profil & Tryck

From the Blog

Nu är det lättare att synas med digitala informationsskärmar

Digitala informationsskärmar blir en förbättring för både personal och kunder. Informationen blir mer lättillgänglig och kan nå ut till fler, snabbare.

När det kommer till att informera kunder går det att göra på flera olika sätt. Ett sätt är öga mot öga, vilket dock blir en kort kommunikation, och oftast får en person i taget meddelandet. Ett annat, bättre sätt, är att använda sig av digitala informationsskärmar. Det gör det möjligt att informera, kommunicera och samspela med fler, många fler. Då kommer det som ska förmedlas ut tydligt och flera kan ta del av den.

Vill en butik investera i digitala informationsskärmar, kan det underlätta för kunder, men även för den arbetande personalen. En restaurang som tidigare endast haft menyer i bokform kan nu nå ut till kunder snabbare medan de står i kö till kassan. Människor har även blivit mer vana vid att kunna skaffa information på egen hand, utan fysisk kontakt, vilket går med digitala informationsskärmar.

Vilka är fördelarna med digitala informationsskärmar?

Fördelarna med att använda digitala informationsskärmar är många, här nämns några:

  • En butik kan placera digitala informationsskärmar i skyltfönster, där de kan locka potentiella kunder som inte ens befinner sig i butiken. Informationen når fler vilket kan leda till ökad försäljning.
  • Digitala informationsskärmar som placeras vid kassor kan locka till merköp. De sista spontana köpen sker i kassan.
  • Digitala informationsskärmar är inte bara säljande utan kommunikativa och informativa.
  • De tidigare handskrivna, oftast svårlästa skyltarna tog tid att skriva. Nu sparas den tiden in.