Profil & Tryck

From the Blog

Säg det med en skylt

Att få fram sitt budskap är a och o, särskilt om man vill påverka, influera och göra andra människor uppmärksamma på någonting. Oavsett vilket så handlar det om att få dem att se och höra dig.

Säg det med ord, eller säg det med blommor. Ja, det har man hört förr, men vill man synas kan man ändra denna fras till: säg det med en skylt. På en skylt kan man ha antingen ord eller bild. Eller varför inte både och. Fast det brukar räcka med antingen eller. För bara en skylt i sig signalerar något till den som passerar förbi. Direkt förstår personen att här finns ett budskap att tyda! Personen undrar då vad, och börjar läsa eller titta på bilden. Även om personen egentligen inte är intresserad så har man fångat dennes uppmärksamhet. Personen måste ju läsa skylten först, innan den sen välja om den är intresserad eller inte.

Skyltar och tryck i massor av former

Oavsett intresse eller inte hos mottagarna har man alltså ändå fångat deras uppmärksamhet en liten stund. När man lyckats med det är hälften vunnet. Skyltarna kan vara små eller stora, runda eller kantiga. De kan vara diskreta namnskyltar eller gigantiskt, överdådiga reklamskyltar. Istället för skylt kan man använda sig av tryck, om det passar bättre. Till exempel firmanamnet tryckt på sin bil. Detta blir då som en vandrande reklampelare. Helt perfekt för att göra sig synlig för nya, potentiella kunder. Så sätt igång och säg det med skyltar och tryck!