Profil & Tryck

From the Blog

Ta hjälp av en projektor för att nå fler kunder på mässan!

De flesta företag ser till att visa upp sig och även syna andra företag på flera olika mässor. Då gäller det att inte ha fula, amatörmässiga skyltar eller Roll-ups, fula broschyrer och tråkig information om det egna företaget. Istället gäller det att visa att det egna företaget är i framkant när det kommer till den senaste tekniken och visa andra vilket förträffligt företaget är.

Då kan man inte komma med broschyrer i papper, skyltar eller liknande. Då måste man ha stora skärmar som visar informationsfilmer, eller en projektor som visar bilder och text på en vit duk eller en vit vägg. Har man dessutom en 3D bild är lyckan mer eller mindre gjord.

Är skogen verkligen lösningen i framtiden?

Vi har ju hittills sett en utveckling när vi har rört oss alltmer från papper i det traditionella sättet som vi hittills har använt det på. Den digitala revolutionen har gjort det möjligt att sluta använda papper. I stället har vi digitala brev, digitala notiser, digitala tidningar och digitala visitkort och hemsidor på nätet istället för broschyrer.

Det sägs att det fortfarande finns mycket material som vi kan hämta från skogen, men nya sådana material, som vi hittills inte har använt oss av; som kläder, förvaring och kanske mat? Hur många tröjor kan vi tillverka av en björk? Eller kan man äta askar?Kommer vi alls att använda oss av papper längre? Det är frågan. Tryckerierna som under hela 1930-1970-talen upplevde uppsving i antal uppdrag.

Vi har blivit en generation som ser fler bilder än någonsin

Samtidigt har vi blivit en generation som knappt läser, förutom en och annan. Läsandet minskar i takt med att ingen köper böcker längre. Både läsandet i sig går ner, liksom köpet av både böcker och tidningar går ner. Den som har anlag för dysterhet, skulle se negativt på framtiden. Den positive ser förändringar, där andra bara ser utdöende och sinande resurser och efterfråga. Kanske vi behöver tryckerier som kan trycka på annat än papper? Sant är att vi fortfarande har exakt samma behov av reklam och marknadsföring, och endast de företag som är öppna för förändringar kan överleva i ett samhälle där förändringar sker så gott som ständigt.

Varför inte hyra ut projektorer till företag i Stockholm?

Om vi återgår till behovet av marknadsföring på mässan, kanske en bra företagsidé är att hyra ut projektor till företag i Stockholm som behöver marknadsföra sig på någon av de 100-tals mässor som äger rum i huvudstaden. Här kan du läsa mer om hur man kan hyra ut projektor i Stockholm på: https://www.hyraprojektorstockholm.se.