Profil & Tryck

From the Blog

Välj passande fasadskyltar i Stockholm

Fasadskyltar kan signalera många olika slags budskap. Det gäller att välja rätt beroende på verksamheten man bedriver och kunderna man vill locka i Stockholm.

Att välja rätt fasadskyltar till företag i Stockholm kan vara en utmaning. Det är stor skillnad på en fasadskylt som ska sitta vid en tatueringssalong och en som ska sitta utanför en advokatbyrå. Dessa företag har helt olika budskap som de vill förmedla till presumtiva kunder. Det är en självklarhet att det är så.

Men från att ha insikt om detta till att faktiskt kunna välja ut en fasadskylt som passar är inte alltid enkelt. Ta tatueringssalongen som första exempel. Vilken kundgrupp är man ute efter egentligen? Tidigare var det kanske mest grovbarkade män, MC-knuttar och kriminella som skaffade sig tatueringar. Nuförtiden finns det väl snart inte någon i åldern mellan 18 och 35 år som inte vill ha en tatuering. Skylten måste alltså kännas passande för i stort sett vem som helst.

Proffsen kan fasadskyltar

För advokatbyrån gäller istället att man vill signalera strikthet och en akademisk nivå på de tjänster man erbjuder. Det ska vara elegant och stilrent. Samtidigt så bör man inte skrämma bort de eventuella kunder som behöver byråns tjänster, genom att signalera att det kommer att bli kostsamt att anlita den.

Det finns otaliga med andra exempel där det gäller att välja rätt fasadskylt för att förmedla det budskap man vill och locka de kunder man är ute efter. Som tur är så finns det proffs på skyltar att ta till hjälp.